Friday, November 20, 2015

Mohon sabar pada sahabat yang menang 1st GiveAway By Starlavenderluna...

 Assalamualaikum wbt, 



 Saya mohon maaf sebab lambat nak pos gift pada sis suma, dan jangan risau, hadiah tue dah siap cuma saya perlu sikit masa lagi, Insha Allah pada minggu depan saya akan poskan gift sis..

Banyak perkara yang tak dijangka terjadi hingga menyebabkan kelewatan pengeposan.. 
Insha Allah, minggu depan saya akan hantar gift sis suma...

Gomennasai minna-san...

 Dan untuk 2nd GiftAway By Starlavenderluna, 

 

Awak masih ada masa lagi, dan BERITA BAIK pada sahabat yang join 2nd GiftAway, blog awak suma akan saya masukkan dalam bloglist saya dan ianya akan KEKAL selama mana jurnal nie wujud dalam alam maya..! So, join lah ramai2... 

Jaa nee..

4 comments:

  1. TQ sbb akak join GA kedua tu jugak...hihihi ;-)
    Semoga dipermudahkan segala urusan awk ye...ameen

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ... saya join 2nd GA tu .. hehe

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧