Monday, November 30, 2015

Ya Allah, kuatkan imanku..!

Assalamualaikum wbt...

Nak update blog pun takde mood, pening kepala, mata berpinar, dan berpeluh macam duduk dalam sauna, gara-gara ketiadaan aircond opis satu bangunan, seyhh...adoiiii.. Ada kipas pun tak okey jugak sebab library nie ada 2 jea kipas, kedua2nya pakai untuk user library...

Sabar Shikin...Sabar... Peningnya kepala..!Nak lari balik rumah takleh sebab kena kerja...apapun, kerja perlu diutamakan.. 

Jaa nee..
 


7 comments:

  1. haah...sabar saja. Kalau lah boleh larik balik melepak bawah kipas kat rumah. Ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tue la, dah berpinar2 biji mata nie.. baju pun nasib baik kaler hitam, dan jenis cotton, xdelah namapk lencun.. =D

      Delete
  2. fighting, hehe...btw, meriah blog, lawa

    ReplyDelete
  3. Dugaan... lepas ni kena beli kipas kecil yang guna bateri jer tu

    ReplyDelete
  4. SubhanAllah...kesiannya...sabar ye...

    ReplyDelete
  5. semoga shikin semakin sihat dan dipermudahkan segala urusan, amin .

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧