Wednesday, December 23, 2015

Rasa macam suasana hari raya pulak...!

Assalamualaikum wbt...

Suasana di opis nie dah macam hari raya pulak, sebab ramai sahabat yang bercuti dan sesetengahnya ambik half-day untuk pulang ke kampung..

Saya jugak termangu-mangu tunggu di opis.. huhu.. nasib baik malam nie ada customer yang menunggu untuk menggunakan perkhidmatan saya...

Buat apa nak ambik half-day jika takde sesuatu yang penting,kan.. So, puan Shikin.. teruskan kerja anda yea...! hihi

Masa nak ambik surat di aras 2 pun, lengang jea work station setiap cawangan, wehhhh memang macam hari raya dah...! Nasib baik takde kedengaran lagu-lagu raya... Takpelah puan Shikin...kerja..kerja.. check apa yang patut sebab minggu depan akan ada audit aset.. tapi terbantut jugak kerja untuk print barkod kerana orang yang in-charge untuk printer barkod telah bercuti... huhuhu T_T... takpelah puan Shikin..kerja..kerja...

Jaa nee..
 
 

10 comments:

  1. amboi mcm raya pulak ye ahahahaha

    ReplyDelete
  2. Ho Ho Ho...Greetings for Christmas from Roedolfie

    ReplyDelete
  3. hihi sabar ja la biasalaa hujung2 ni kan ramai ambik cuti :)Yan pon dh abih cuti g cameron akhirnyaaaaa sampai gak haha :D

    ReplyDelete
  4. Hahaha besnya mereka2 yang bercuti.. Apapun salam maulidul rasul

    ReplyDelete
  5. Happy holiday... Btw awk ditagged tau...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-1-by-fieyqa-adelova.html

    ReplyDelete
  6. Sis, saya tag awak

    http://insekio.blogspot.my/2015/12/9-questions-tag-by-wallflower.html

    ReplyDelete
  7. Greetings from Brugge with a smile....

    ReplyDelete
  8. jom join ga ni
    http://adna2029.blogspot.my/2015/12/kebaya-nyonya-giveaway-contest-by.html

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧