Saturday, September 24, 2016

Pencarian Bloglist Oktober-Disember 2016 by Cik Ummi


Assalamualaikum wbt..

Jom kita join segmen anjuran sahabat kita nie.. mana tau kot2 ada antara kita nie terpilih untuk dimasukkan dalam bloglist beliau...

Kata beliau :
Setelah sekian lama bloglist kat panel kanan tu tak berubah. Jadi, kali ni, saya nak cari pengganti blog mereka. Maklum lah, depa tu busy, jarang ada masa dah nak update blog. Apa kata kali ni saya beri laluan kepada blogger yang aktif pulak duk kat tepi kanan tu. Mudah lah untuk saya blogwalking bila free nanti. Wee~
Mudah-mudahan dengan senarai bloglist yang baru ni, saya akan lebih rajin untuk update blog. Bassya!
Nak join menyelit kat bloglist saya, tak susah pun. Hanya perlu buat 3 perkara ni je:
1. Mana yang belum jadi follower saya, sudi-sudikan lah jadi follower saya. Takde paksaan pun untuk tekan button 'follow' tu. Hehe
2. Letakkan banner di atas dan backlink kan ke entry ni.
3. Buat tajuk "Pencarian Bloglist Oktober-Disember 2016 by Cik Ummi"
4. Dah siap, boleh submit link entry kat ruangan komen di bawah ye.
Tarikh tamat 30 September 2016


Jadi, awak boleh klik pada banner untuk join..

Best of luck...

2 comments:

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧