Wednesday, September 28, 2016

Soalan kuiz drama bersiri 'Hero'

Assalamualaikum wbt…


Awak ingat lagi tak entri nie..? Yang pasal soalan kuiz drama bersiri kebombaan 'Hero' tue..Hadiahnya menarik tau..








Sapa weyhh yang nak bagi iPad Apple secara percuma kan... 
Rugi tau kalau awak tak sertai kuiz nie, hehe...

Camne caranya..? awak tontonlah drama nie pada setiap hari  Isnin, jam 9 malam di TV2.. Terlepas episod dan terlepas soalan..? takpe..takpe... Kalau awak terlepas suma tue, jangan risau, sebab kat TV2 Streaming Live dapat membantu awak untuk tonton episod yang terlepas tue.. Awak klik kat  web nie dan awak cubalah jawab soalan yang telah disediakan oleh pihak produksi drama nie.. Soalan nie bermula pada episod 2 hingga ke akhir episod.. jadi awak kena kumpul semua soalan dan lengkapkan slogan.. 

Saya pun selalu terlepas episod drama siri Hero nie, dan laman web inilah yang menjadi penyelamat untuk saya tontoni.. 

Syarat2 penyertaan adalah seperti dalamentri nie.. 

Best of luck..! Mana tau kot2 ada rezeki antara kita nie yang menang Ipad Apple atau setidak2nya smartphone kan... 

Jaa nee..





4 comments:

  1. Alamak. Hr tu jnji nk tgk pastu tk lyn dh. Cm mne nk join --'

    ReplyDelete
  2. Ayunie Ramli : Mek bleh tengok kat tv2 live streaming.. kat situ ada soalan2 yang awak bleh join..

    ReplyDelete
  3. Alamak.. kena buat slogan eh...
    Sha give up dulu.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Alamak! Tak tengok cter nie lah.. bagi peluang pada yang lain lah :D

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧