Thursday, October 06, 2016

Misi untuk ber 'blogwalking'.. Ganbatte..!

Assalamualaikum wbt..
Okey, untuk bulan nie saya nak cuba berjalan2 kat blog yang telah ditinggalkan jejaknya kat sini ..




Sebenarnya hasrat hati nak ber blogwalking kat sini  memang dah lama tapi oleh kerana kekangan masa jadi terpaksa saya lupakan hasrat tue sekejap tapi niat tue tak dilupakan terus...
Image result for blogwalking pngPada awak yang nak saya berblogwalking, boleh lah tinggalkan jejak awak kat  page nie yea... Insha Allah saya akan jenguk 'rumah' awak tue dengan secara perlahan-lahan.. nak speed sampai 100km sejam memang taklah kan, takkan lari gunung dikejar.. chewaahhh...





So, wish me luck okey..! Ganbatte.. !








11 comments:

  1. selamat berjalan sekurang2nya 10 ribu langkah daily..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hihi..kekangan kesibukan ye, biasalah, siapa tk sibuk.
    Ok, happy blogwalking ye.
    Tq singgah umh akk.;)

    ReplyDelete
  3. Hihi..kekangan kesibukan ye, biasalah, siapa tk sibuk.
    Ok, happy blogwalking ye.
    Tq singgah umh akk.;)

    ReplyDelete
  4. Gagahkan diri Shikin. Perghhh kadang-kadang ambil masa yg lama utk BW saja >,<

    ReplyDelete
  5. Ayunie Ramli, Murni Alysa, Nur Khairul Azizi, Mrs. A, Mas, Ahmad Hasif : terima kasih semua.. =)
    Nor Azimah : Sama2 kak, dan terima kasih kerana sudi baca jurnal saya..
    Gee Lion : Yeazza.. betul3 kena ambik masa yang lama... =)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧