Friday, October 07, 2016

Saja jea gurau-gurau.. シ

Assalamualaikum wbt..



Sempena dengan hari senyum sedunia (macam-macam kan) saya nak kongsi satu gambar yang agak kelakar.. Saya dapat gambar melalui melalui aplikasi myvonvonme di mana camne rupa saya jika saya dilahirkan di luar negara..

Jeng..Jeng..◕ ‿-。


Hehehe ◕ ‿-。 kelakar kan, tapi aplikasi nie ada macam-macam kuiz, awak try la..
Nie ada laman web nie, klik sini tau...

Jaa nee..


11 comments:

  1. Yg ni ok lagi kak. Cousin mek lagi klakor hihi

    ReplyDelete
  2. saja utk suka2 je guna application mcm ni.

    ReplyDelete
  3. Haha. Tak nampak sangat bezanya tu.

    ReplyDelete
  4. ramai yg buat ni.
    aida tak kuasa nak buat :) ha ha ha...
    mcm tak matching ajer nanti result nyer.

    ReplyDelete
  5. hahaha, blh tahan kak,, >.<
    vonvon, one of my fav tempat nk buang masa..

    ReplyDelete
  6. putih ye.. terkenan kek salji gamaknya. hehehe

    ReplyDelete
  7. Ramai kawan2 fb dah buat..tunggu free nanti saya pun nk try jugak

    ReplyDelete
  8. amboi mcm selena gomez dah kak.hihi

    ReplyDelete
  9. haha..still boleh kenal la klo terserempk kt luar negara ni =p

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧