Friday, October 07, 2016

Time for Giveaway

Assalamualaikum wbt..

Awak semua, jom kita join GA anjuran blogger Aienzunnur nie.. Dia bagi syarat yang cukup mudah saja.. Katanya :

1. Follow blog ni. Iyalah nanti tak adalah korang terlepas update nama pemenang giveaway. Kalau korang terpilih tapi tak redeem sampai setahun menangis di bucu sofa pulak.

2. Like facebook page



3. Korang buatlah pos pasal giveaway ni kat blog korang dan share link kat komen tau. Nanti senang la saya pilih pemenang.

Lepas tue, hadiah yang ditawarkan adalah...

Camne nak join...?

Awak klik pada banner yang paling atas tue..
Best of luck..!

11 comments:

  1. Yg pink memikat hati :) best of luck kak kin :)

    ReplyDelete
  2. singgah


    https://belogs.blogspot.my/2016/10/time-for-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. singgah BW..
    http://www.kennymerligal.com/2016/10/time-for-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih daun keladi
    nanti datang blog saya lagi
    hehehe..

    tenkiu again sebab sudi join. anytime je saya akan pilih nanti yang bertuah. kalau xterpilih dpt hadiah mcm gmbr, semua yg join automatik dpt baucer dr saya. =)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama.

    http://misspurple17.blogspot.com/2016/10/time-for-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/10/time-for-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Hai tuan blog *sambil lambai tangan* Kita singgah jenguk tanya kabor tuan blog ni haaaa hiks

    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  8. hai!

    saya dah pilih pemenang. Klik

    http://aienzunnur.blogspot.my/2016/10/pemenang-giveaway-akhirnya.html

    kot2 awak terpilih =)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧