Saturday, November 05, 2016

NOVEMBER BLOGLIST SEGMENT BY FATINA


Assalamualaikum wbt..

Terima kasih pada blogger Lea Azleeya sebab sudi tag nama saya untuk join segmen anjuran blogger Fatina..  Fatina nak mencari 15 orang untuk dimasukkan dalam bloglist dia bagi bulan November.. Jom lerr join segmen beliau dengan syarat yang cukup mudah...

Okey, saya nak tag sapa pulak yea.. Jeng..Jeng..


Okey, Fatina mintak beri pandangan mengenai blog dia = Ulasan akak : Blog awak nampak simple dan lembut aje, sesuai dengan awak, lebih2 lagi bila ada book review tue..hehehe akak memang kerja librarian dan minat giler pada buku so bila ada review pasal buku, terasa macam nak beli kalu takde dalam simpanan akak..Anyway best of luck for your writing sis... 

Jom join...Klik pada banner yea.. 
Best of luck..!

6 comments:

  1. Haluuu frennnn... Selamat bersegmen.. Thankz sebab sahut jemputan.. ekekeke.. Gut luck ya shikin.. :)

    ReplyDelete
  2. Best of luck kak kin :) mek join nnt .

    ReplyDelete
  3. Lea Azleeya : hehehe sama2 and terima kasih.. =)
    Ayunie Ramli : Trima kasih.. =)

    ReplyDelete
  4. Akak, keja as librarian? wah seronoknya kak! surrounded by book seronok sungguh hehe :) thank you kak, insha Allah, akak pun keep up with writing tau :D
    thank you join kak :)
    Good luck :D

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧