Wednesday, November 02, 2016

Okey, surrender..

Image result for lenguh

Assalamualaikum wbt..
Akhirnya ujian kecergasan pada pagi tadi dah beri kesan pada diri ini tapi hanya pada keseluruhan tangan saja, start daripada bahu hingga ke pergelangan tangan.. Lenguhnya Ya Rabbi.. 

Harap2 esok tangan saya nie okey la sebab nak buat kerja nanti takdelah rasa sakit sangat.. Ingat malam nie nak relaks jap daripada buat nota jurnal nie tapi idea nak berkongsi memang meluap2 sangat.. Bukan tue jea, niat nak blogwalking pun tengah meluap2 jugak tapi... huhuhu

Doakan saya yea..

7 comments:

  1. Kne urut la kot kak kin. Lenguh weiii cm mne nk tido --'

    ReplyDelete
  2. Semoga segera sihat sepenuhnya...

    ReplyDelete
  3. Pi urutla. Tak pun try dulu sapu balm panas.
    Salah urat tu.

    ReplyDelete
  4. G b'urut la kot takut bia ti masuk angin lg terok...

    ReplyDelete
  5. suggest sapu balm dulu jgn urut takut bertambah teruk..semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  6. Terima kasih suma kerana mendoakan saya dan bagi suggestion.. =)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧