✿Sahabatku✿

Follow

Friday, February 24, 2017

Sarapan apa pagi nie..?

Assalamualaikum wbt..
Selamat pagi suma.. So apa sarapan awak suma pada pagi nie..? Tengok sarapan saya.. Pagi-pagi makan salad ayam, murah jea harganya, dalam RM5.. Sebenarnya salad nie sahabat saya yang jual, macam-macam tau dia jual... Antara menu jualan dia adalah chicken salad, chicken wrap, sherpard pie, kek lobak (carrot), brownies dan pelbagai jenis kek cheese.. 

Starlavenderluna's Journal Of Life

Kadang-kadang rasa sedap jugak bila sekali sekali tukar menu sarapan pagi, betul tak..?

Share:

14 comments:

  1. menu diet, sedap jugk makan simple mcm ni

    ReplyDelete
  2. Sedapnya shikin. Terliur ana tgk 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala, kak.. Kat cafe bawah nie kadang-kadang hidang menu yang sama, sesekali tukar menu.. hihi

      Delete
  3. semua menu jualan dia sy suka 😍

    ReplyDelete
  4. Bagusnya.. Pandai dia buat menu untuk cari duit..
    Jarang orang nak buat menu2 gini.. Bagus untuk kepelbagaian..

    ReplyDelete
  5. Alamakkk sodapnyeeeeee.... sarapan yg simple tp sedap... :)

    ReplyDelete
  6. meleleh air liur saya tengok salad ayam ni walaupun saya kurang pandai makan salad... makan ayam pun jadi lah.... sekarang ramai buat camtu, senang tak yah beratur panjang kat kedai...

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap lah. Murah tu RM5 ja sebekas

    ReplyDelete
  8. Saya lom pernah makan macam tu.

    ReplyDelete
  9. wow sedap nyer salad ayam.
    sihat plak tu.
    tak pernah aida jumpa sarapan gini kat area sini, shikin.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧