Wednesday, June 21, 2017

E-Kad Raya yang ringkas

Assalamualaikum wbt...
Okey, disebabkan laptop saya tengah loading lagu raya, so saya nak bagi e-kad pada awak suma... Kad nie dari Bahagian Pengurusan JBPM dan unit saya, Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi, JBPM...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Hari Isnin lepas kami ada buat photoshoot untuk semua Bahagian Pengurusan, bahagian yang paling ramai staf sokongan tapi ada jugak anggota bomba yang menjadi sebahagian bahagian kami iaitu Unit Pengurusan Aset.. Yang duduk atas motor bomba tue adalah Pengarah Pengurusan kami, Encik Aidi Azli Bin Wahit.. Beruntung Encik Aidi sebab dapat naik motor bomba.. huhuhu

Psstt.. Nak bagitau, awak kenal tak anggota bomba yang femes sekarang nie, yang penah jadi viral kerana dia merupakan anak kepada penyanyi Salem dan bila dia nyanyi suaranya hampir sama dengan lenggok gaya ayah dia..?  Haaa.. Syafik la yang dimaksudkan.. Dia sekarang bertugas di Unit Pengurusan Aset... 


Inilah aktiviti kami...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Yang pegang kotak tue, second bos kami, Encik Jamaluddin Othman.. 

http://starlavenderluna.blogspot.my

Ini cuma sebahagian daripada Cawangan Pentadbiran yang merangkumi 4 unit, iaitu Unit Pentadbiran, Unit Fail Dan Rekod, Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi Dan Unit Pengurusan Aset...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Masa nie, konon-konon nak buat video ucapan hari raya tapi tak jadi, hihi...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Ladies on Bahagian Pengurusan.. Tema kami adalah warna warni tapi tudung diwajibkan berwarna pink ataupun peach.. Tue yang nampak sama jea.. hihi😊

Pada hari yang sama jugak JBPM WP Putrajaya dengan kerjasama Ibu Pejabat JBPM telah mengadakan aktiviti masak bubur lambuk untuk diagihkan di kawasan sekitar di Putrajaya.. Memang setiap tahun mereka akan masak bubur lambuk untuk diagihkan dan tukang masaknya adalah angggota bomba sendiri tau.. Bukan saja jadi unsung hero, malah mereka handal memasak untuk majlis anjuran pejabat kami, seperti majlis masak bubur lambuk, majlis Aidilfitri, majlis Aidiladha dan sebagainya.. 

Hihi itulah kisahnya...

11 comments:

  1. meriah sangat.(^_^) Selamat Hari Raya maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  2. dua tiga hari lagi dah nak raya .so CCL ucapkan salam lebaran

    ReplyDelete
  3. Seyes? Waaah..anak salim kje situ kaa..kim salam..ahaha

    ReplyDelete
  4. Kirim salam kt anak saleem tu. Hehehe.

    Selamat hari raya !

    ReplyDelete
  5. Meriahnya πŸ˜„ Mula2 baca ingatkan x boleh pakai tudung kaler pink atau peach, tapi heran kenapa ramai yg btudung pink. rupanya salah baca πŸ˜‚

    ReplyDelete
  6. Peuw meriah btl smua =D nmpk smua da excited nak cuti raya

    ReplyDelete
  7. yes tau jugak pasal anak salem tu.
    memang sedap suara dia.
    untung la shikin se ofis dgn dia.
    salem kan tak sihat sekarang.
    moga dia diberikan kesihatan.
    aida peminat salem tu. lagu iklim memang evergreen utk aida.

    ReplyDelete
  8. Oo.. satu opis dgn anak artist ye

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧