✿Sahabatku✿

Follow

Friday, July 21, 2017

Alhamdulillah, rezeki di penghujung Syawal..

Image result for good morning friday png

Assalamualaikum wbt.. Good morning sunshine..! Awak dah sarapan ke? Pagi nie saya tak bersarapan sebab dalam pukul 8.45 pagi nanti kat opis ada perhimpunan bulanan JBPM dan kebiasaannya memang disediakan makanan.. Nanti saya citer pasal suasana hari raya, sebab saya tak berapa sihat sangat minggu nie, dengan demam dan batuk, maklumlah antibodi dalam badan tak kuat, senang dapat sakit dan dalam masa yang sama senang sembuh...

Okey, walaupun saya tak berapa sihat, saya masih lagi ber blogwalking blog awak tapi hanya menjadi silent reader saja.. Dan masa tengah ber blogwalking, ada bunyi 'bip' pada telefon menandakan ada emel baru.. Dan bila dibuka... Jeng..Jeng..Jeng...

Ada dua emel yang menggembirakan.. Emel pertama..

http://starlavenderluna.blogspot.my


😍 Alhamdulillah.. Saya menjadi salah sorang pemenang untuk segmen bloglist Sii Nurul..

http://starlavenderluna.blogspot.my

http://starlavenderluna.blogspot.my

Terima kasih Sis Nurul kerana memilih saya sebagai salah sorang pemenang dan tahniah pada rakan-rakan yang lain... Jom kita singgah kat blog Sii Nurul yang comel nie yang merupakan seorang graduan Child And Family Psychology.. Sii Nurul, saya pinjam header blog awak yea..

Sii Nurul


Okey, emel kedua pulak adalah...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Pada mulanya, saya menyangka sis Dilah hanya bagitau keputusan segmen telah dikeluarkan.. Tapi bila baca ayat terakhir tue yang saya menjadi salah sorang pemenang, saya jadi konfius..  So saya bukak link yang sis Dilah sertakan.. 


Mulanya, saya tak berapa faham apa yang dimaksudkan kerana nama saya takde pun dalam senarai, tapi bila baca lebih detail dan temui sesuatu yang menggembirakan..


Alhamdulillah, saya tak sangka adanya hadiah misteri, tapi apapun saya nak ucapkan terima kasih pada sis Dilah kerana memilih saya sebagai pemenang dan tahniah pada rakan-rakan yang tersenarai dalam bloglist beliau.. Jom kita terjah blog sis a.k.a. Ibu Dilah nie.. (Pinjam header awak, deh..hihi)

Ceritera Ibu

Alhamdulillah, terima kasih suma...

Share:

13 comments:

  1. SELAMAT PG JUMAAT
    SINGGAH SINI
    A BIG CONGRATS

    ReplyDelete
  2. tahniah sis.. InsyaAllah, nanti sy poskan hadiah misteri tu ye.. hope sis suka :)

    ReplyDelete
  3. tahniahhhh...Alhamdulillah rezeki...semoga lepas ni makin bertambah2

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Wrmbth

    Alhamdulillah. Salam jumaat pada sis

    Tahniah sebab dapat khabar gembira di pagi jumaat

    Insyaallah walau kecil mana pun nikmat yang Allah bagi

    Kalau kita bersyukur insyaallah

    Akan ditambahkan lagi

    Semoga blog sis akan terus maju lepas ni

    Dan selamat menikmati hujung minggu

    ReplyDelete
  5. Double win!! Tahniah ye Shikin. Semoga cepat sihat

    ReplyDelete
  6. Tahniah sis ....happy blogging

    ReplyDelete
  7. Wahhhh.. Tahniah ye shikin... ;)

    ReplyDelete
  8. Tahniah...balasan sebab rajin sertai segmen kan

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧